M. Muncii: Mai sunt bani pentru prestatiile sociale si in luna iunie 2010


Avand in vedere stirile referitoare la plata drepturilor de prestatii sociale pe luna iunie 2010, aparute in mass-media si ca raspuns la solicitarile telefonice ale unor beneficiari de prestatii sociale Ministerul Muncii a dat publicitatii urmatorul comunicat:

Pentru luna iunie s-au alocat pana in prezent 680,4 milioane lei pentru aprox. 5,1 milioane de beneficiari din care pe 3 iunie s-au repartizat catre judete 65 milioane lei ce au asigurat plata integrala a alocatiilor complementare, alocatiilor pentru familiile monoparentale, indemnizatiilor de crestere pentru persoanele cu handicap, stimulentelor de crestere pentru copii ( in total aprox. 843 beneficiari) iar pe data de 14 iunie s-au virat 445.6 milioane lei pentru plata alocatiilor de stat, indemnizatiilor de crestere si celorlalte drepturi de prestatii sociale, pentru 4,3 milioane beneficiari sume ce urmeaza a fi platite beneficiarilor incepand cu data de 15 iunie. Nu au fost si nu sunt probleme generate de lipsa fondurilor necesare care sa puna in pericol plata alocatiilor si a celorlalte drepturi de prestatii sociale astfel ca pentru fiecare beneficiar se respecta perioada de 8 a 27 ale lunii, prevazuta in deciziile individuale de stabilire si plata a drepturilor de prestatii sociale gestionate si administrate de catre ANPS.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat