M. Muncii: Precizari cu privire la desfiintarea Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Familiei si Copilului


In urma informatiilor aparute in utima perioada in mass-media cu privire la desfiintarea Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Familiei si Copilului tinem sa facem urmatoarele precizari:

In scopul eficientizarii activitatii Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, la nivelul institutiei are loc un amplu proces de reorganizare, care presupune inclusiv transformarea Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Familiei si Copilului in directie distincta in cadrul Ministerului.
Pe cale de consecinta prin reorganizarea institutiei se va asigura nu numai continuitatea activitatii derulate in prezent de aceasta ci si eficientizarea serviciilor viitoare, care au facut obiectul activitatii ANPFDC.

Tinem sa precizam, ca de la intrarea in vigoare a actelor normative ce presupun reorganizarea ANPFDC, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale se substituie in toate drepturile si obligatiile acestei institutii publice.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat