Valoarea nominala a unui tichet de masa se mentine la 8,72 lei si in semestrul 2 al anului 2010


Ordinul MMFPS nr. 1.112/2010 privind stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masa pentru semestrul II al anului 2010 a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, Nr. 596, din 16 februarie 2010.

"Pentru semestrul II al anului 2010, incepand cu luna septembrie, valoarea nominala a unui tichet de masa se mentine la nivelul ultimei valori nominale indexate de 8,72 leia€¯, stabilite prin Ordinul MMFPS nr. 135/2010.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat