ANOFM: Cursuri de formare profesionala organizate in luna septembrie 2010


Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca va organiza in luna septembrie 2010, 118 programe de formare profesionala pentru un numar de 2.578 persoane care beneficiaza, conform legii, de servicii de formare profesionala gratuite, organizate de agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca si a municipiului Bucuresti.

Judetele in care, in luna septembrie, se vor organiza cele mai multe cursuri sunt: Iasi (13 cursuri), Gorj (10 cursuri), Calarasi (8 cursuri), Dambovita (8 cursuri), Dolj (7 cursuri) si Suceava (7 cursuri).
Meseriile cele mai solicitate pentru care se vor organiza programe de formare profesionala, in luna septembrie, sunt:
- Lucrator in comert a 283 persoane
- Operator introducere, validare si prelucrare date a 249 persoane
- Inspector resurse umane a 181 persoane
- Bucatar a 177 persoane
- Lucrator in structuri pentru constructii a 131 persoane
- Agent de paza si ordine a 109 persoane.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat