Marea Britanie mentine restrictiile pe piata muncii pentru romani si bulgari si in 2011


Mesajul a fost transmis autoritatilor de la Bucuresti de noul ambasador britanic in Romania.

Oficialul de la Londra a adaugat ca spirjina programul Romaniei cu Fondul Monetar International.

Ambasadorul britanic la Bucuresti, Martin Harris spune ca noul Guvern britanic va pastra valabila decizia de a mentine restrictiile pe piata muncii pentru romani cel putin pana la sfarsitul lui 2011, adaugand ca noul Executiv este un adversar al imigratiei necontrolate.

De altfel 9 state din Uniunea Europeana - Austria, Belgia, Franta, Germania, Irlanda, Luxemburg, Malta, Marea Britanie si Olanda - mentin restrictiile impuse romanilor pe piata muncii.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat