Prognoza cursurilor ce urmeaza sa inceapa in luna octombrie 2010, la nivel national


Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca va organiza in luna octombrie 2010, 98 programe de formare profesionala pentru un numar de 1.995 persoane care beneficiaza, conform legii, de servicii de formare profesionala gratuite, organizate de agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca si a municipiului Bucuresti.

Judetele in care, in luna septembrie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Iasi (275 persoane), Prahova (168 persoane), Valcea (155 persoane), Dambovita (131 persoane), Galati (120 persoane).
Meseriile cele mai solicitate pentru care se vor organiza programe de formare profesionala, in luna octombrie, sunt:
- Operator introducere, validare si prelucrare date a 306 persoane
- Lucrator in comert a 275 persoane
- Inspector resurse umane a 168 persoane
- Ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie a 147 persoane
- Competente in limba engleza a 113 persoane.
- Contabil a 70 persoane
- Lucrator in structuri pentru constructii a 67 persoane
- Formator a 65 persoane
- Administrator pensiune turistica a 56 persoane
- Agent paza si ordine a 56 persoaneServicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat