Accidentele de munca vor fi preluate de Inspectia Muncii prin serviciul de urgenta 112


Aceasta potrivit unui proiect de Hotarare pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 1377/2009 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Inspectiei Muncii, precum si pentru stabilirea unor masuri cu caracter organizatoric

Dupa litera r) a punctului C a alineatului (1) al articolului 3 se introduce o noua litera, litera s), cu urmatorul cuprins:

``s) Inspectia Muncii preia centralizat apelurile comunicate de Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta si organizeaza sistemul de directionare a acestora catre inspectoratele teritoriale de munca``.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat