Ministrul Muncii, Ioan Botis, l-a demis pe seful ANPS


Ministrul Muncii, Ioan Botis, a declarat dupa sedinta de guvern ca presedintele Presedintele Agentiei Nationale de Prestatii Sociale (ANPS), Viorel Alexandru, a fost demis din functie.

Alexandru a confirmat, miercuri, ca ministrul Muncii, Ioan Botis, i-a cerut sa isi dea demisia daca pana la ora 12.00 nu ii prezinta o lista cu bugetarii care primesc indemnizatie de crestere a copilului.

Ioan Botis a anuntat, la briefingul de presa de la Guvern, ca l-a demis din functie pe Viorel Alexandru deoarece acesta nu i-a prezentat date privind indemnizatia de crestere a copilului in termenul solicitat, informeaza Mediafax.
"In fiecare saptamana, la Ministerul Muncii, se face o sedinta operativa si, in cadrul acestor sedinte operative, eu sunt extrem de exigent, cer informatii foarte corecte si, mai ales, la timp. Cine nu respecta aceste cerinte ale mele trebuie sa plece din minister, pentru ca sunt convins ca va face performante in alte zone. Asa s-a intamplat si astazi, i-am cerut presedintelui sa imi trimita niste date interne, pentru a face o analiza legata de niste decizii pe care trebuia sa le iau. I-am solicitat demisia si, in consecinta, este demis", a declarat Botis.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat