Contractul colectiv de munca la nivel national 2011-2014 prevede un salariu minim de 700 de lei


Sindicatele si patronatele au semnat, vineri, Contractul colectiv de munca la nivel national care prevede un salariu minim de 700 de lei si o crestere a veniturilor pentru muncitorii calificati si pentru maistri, cei cu studii superioare ramanand la acelasi nivel, de 1.200 de lei minimum.

Majorarea este obligatorie in toate ramurile economiei, dar nu si la bugetari.

Actualul contract colectiv de munca este valabil in perioada 2011-2014, dar va fi negociat in fiecare an de sindicate si patronate.

Contractul colectiv de munca unic la nivel national pe anii 2011-2014, Partile semnatare si Anexele contractului pot fi descarcate de AICIServicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat