In ianuarie 2011 ANOFM pune la dispozitie 97 programe de formare profesionala pentru un numar de 2.167 persoane


Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca pune la dispozitie, in luna ianuarie 2011, 97 programe de formare profesionala pentru un numar de 2.167 persoane care beneficiaza, conform legii, de servicii de formare profesionala gratuite, organizate de agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca si agentia municipiului Bucuresti.


Judetele in care, in luna ianuarie 2011, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu numar mare de participanti, sunt: Mures (392 persoane), Brasov (266 persoane), Prahova (172 persoane), Valcea (125 persoane).
Meseriile cele mai solicitate pentru care se vor organiza programe de formare profesionala, in perioada mentionata, sunt:
- Operator introducere, validare si prelucrare date - 339 persoane
- Lucrator in comert - 138 persoane
- Bucatar - 132 persoane
- Ospatar (chelner), vanzator in unitati de alimentatie - 129 persoane
- Zidar, pietrar, tencuitor - 110 persoane
- Coafor - 84 persoane
- Instalator instalatii tehnico-sanitare si gaze - 81 persoane
- Agent paza si ordine - 76 persoane
- Dulgher, tamplar, parchetar - 68 persoane
- Inspector resurse umane - 67 persoaneServicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat