Proiect IGPR: Abordare integrata in prevenirea exploatarii prin munca


Inspectoratul General al Politiei Romane prin Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane (ANITP) lanseaza astazi, 22 februarie 2011, proiectul JLS/2009/ISEC/AG/207 – „Abordarea integrata pentru prevenirea exploatarii prin munca in tarile de origine si destinatie”, proiect finantat de Comisia Europeana prin intermediul Programului General Prevention of and Fight against Crime.

Obiectivul general al proiectului consta in reducerea dimensiunilor traficului de persoane in vederea exploatarii prin munca in tarile de origine, tranzit si destinatie.

Proiectul va fi implementat pe o perioada de 36 de luni, respectiv februarie 2011 - august 2013 si beneficiaza de un buget de 499 444 de euro (349 610.80 de euro din fonduri europene).

Partenerii implicati in acest proiect sunt: Organizatia de Drept Public European din Grecia, Ministerul de Interne din Ungaria, Comisia Nationala pentru Combaterea Traficului de Fiinte Umane din Bulgaria, Organizatia pentru Egalitate, Sprijin si Antirasism (KISA) din Cipru, respectiv Ministerul de Interne din FYROM.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat