In ce ramuri economice se afla cele mai multe locuri de munca vacante?


Cele mai multe locuri de munca vacante in aceasta perioada, operate prin intermediul ANOFM, sunt in industria textila si vizeaza candidatii cu studii medii/profesionale.

Astfel, peste 1.500 de locuri de munca sunt disponibile in industria textila, in saptamana 25 martie-31 martie, prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Pe urmatoarea pozitie in clasamentul domeniilor cu cele mai multe joburi disponibile acum se aflavanzari/comertcu 385 de pozitii ofertate acum exclusiv pentru lucratorii comerciali. La distanta sensibila de vanzari se afla industria de masini, utilaje si echipamente, cu 326 de locuri de munca vacante exclusiv pentru muncitorii necalificati.

Top 3 domenii cu cele mai multe oferte de angajare:

Vanzari: 3.931 de locuri de munca vacante.

Customer service: 3.187 de joburi disponibile.

Industria de comunicare: 3.161 de joburi vacante.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat