Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti - Trimitere in judecata pentru ucidere din culpa


Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti au dispus trimiterea in judecata a inculpatului Cainamisir Stelian sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si nerespectarea obligatiilor si a masurilor stabilite cu privire la securitatea si sanatatea in munca (Legea nr. 319/2006).

Probatoriul administrat in cauza, pe parcursul urmaririi penale, a relevat urmatoarea situatie de fapt:

In ziua de 24.12.2009, in timp ce participa la o activitate colectiva de vanatoare, autorizata de catre Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Teleorman, desfasurata pe un fond de vanatoare din Turnu Magurele, ca urmare a nerespectarii normelor de conduita, inculpatul Cainamisir Stelian l-a accidentat mortal pe numitul C.M.D., sef al Filialei Turnu Magurele a A.J.V.P.S.

Astfel, s-a retinut ca inculpatul a omis ca, dupa finalizarea activitatii de vanatoare, sa franga arma si sa scoata cartusul din teava stanga a armei sale de vanatoare pe care o tinea pe umarul drept, cu tevile indreptate la pamant, astfel ca in timpul unei manevre de ridicare a tevilor armei la un unghi de pana la 90s, avand ca reper pamantul, din teava stanga a armei purtata de el s-a declansat un foc care a lovit victima in partea dreapta a fetei. Ca urmare a multiplelor leziuni la nivelul oaselor craniului, victima a suferit o hemoragie meningo - cerebrala care a condus la decesul acesteia.

Dosarul a fost inaintat, spre competenta solutionare, Judecatoriei Turnu Magurele.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat