15 aprilie 2011: ANOFM organizeaza Bursa Generala a Locurilor de Munca


Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta organizarea Bursei Generale a Locurilor de Munca , in data de 15 aprilie 2011.

Pana la data de 25 martie 2011, si-au anuntat participarea 342 agenti economici, care ofera 2.385 locuri de munca, din care, pentru persoanele cu studii superioare (de lunga si scurta durata),
201 locuri de munca.

Judetele cu cele mai multe locuri de munca oferite sunt: Giurgiu- 253, Bucuresti- 202, Buzau-182, Vrancea-180, Iasi- 171, Bacau- 159, Neamt- 111 locuri de munca.

Bursa Generala a Locurilor de Munca se va desfasura in 96 de agentii pentru ocuparea fortei de munca locale si judetene.

Locatii Bursa Generala a Locurilor de Munca - 2011Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat