21 aprilie 2011 - Decrete semnate de Traian Basescu


Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat astazi, 21 aprilie 2011, urmatoarele decrete:

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat joi, 21 aprilie 2011, Decretul prin care se ia act de demisia domnului Ioan Nelu Botis, ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, si se constata incetarea functiei acestuia de membru al Guvernului.


De asemenea, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat joi, 21 aprilie 2011, Decretul pentru desemnarea domnului Emil Boc, prim-ministru al Guvernului Romaniei, ca ministru interimar al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat