12 mai 2011: ANOFM anunta lansarea proiectului GREEN


Proiectul GREEN –„Gestionarea eficienta a Resurselor in vederea imbunatatirii calitatii sErviciilor oferite persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca dar si de Economisire a resurselor Naturale”, are ca obiectiv general imbunatatirea serviciilor furnizate de SPO la nivel national si teritorial prin diversificarea tipurilor de servicii prestate in domeniul medierii fortei de munca.

Partenerul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca in acest proiect este PA´le Emploi Direction Regionale Rohne Alpes.
Obiectivul specific al proiectului il constituie identificarea si transferul celor mai bune practici in domeniul gestionarii eficiente a activitatii de mediere a fortei de munca si introducerea unui mecanism de dematerializare a documentelor/corespondentei obiectiv operational al DMI 4.1, din Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -2013 si, implicit, pentru atingerea obiectivelor specifice ale Axei Prioritare nr.4, ``cresterea calitatii, eficientei si transparentei serviciilor de ocupare furnizate de Serviciul Public de ocupare``, care duc la indeplinirea obiectivului specific al acesteia, ``imbunatatirea serviciilor publice de ocupare``.
Implementarea proiectului face posibila furnizarea de servicii mai eficiente, moderne, ce necesita timp mai scurt de raspuns dar si un consum mai redus de resurse precum si o simplificare a circuitului de primire/transmitere al informatiilor atat la nivel national cat si in plan teritorial.
Conferinta de lansare va avea loc in data de 12 mai 2011, ora 10.00, la NOVOTEL BUCAREST CITY CENTRE HOTEL, Calea Victoriei nr.37B.
Lansarea proiectului va fi urmata de o conferinta de presa la care vor participa reprezentanti ai ANOFM si ai partenerilor.
Informatii suplimentare se pot obtine la tel: 021-311.07.73, persoana de contact: Irina Persa, manager proiect.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat