AJOFM Dambovita organizeaza o Bursa a locurilor de munca pentru persoanele de etnie roma


Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita organizeaza, in data de 17 iunie 2011, la cererea pietei muncii, o bursa a locurilor de munca pentru persoanele de etnie roma.

Bursa se va desfasura in Targoviste, la Clubul Studentilor, str. Tineretului nr. 1A, incepand cu ora 10.00.

Informatii suplimentare pot fi obtinute de la AJOFM Dambovita, str. Tudor Vladimirescu nr. 1A, Targoviste, tel: 0245.615.932, e-mail: dambovita@ajofm.anofm.roServicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat