In urmatoarele 2 luni vor fi disponibilizati 10.000 de angajati din MAI


Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a declarat miercuri, dupa audierea sa in Comisia de aparare a Camerei Deputatilor, ca in urmatoarele doua luni vor fi disponibilizati 10.000 de angajati din MAI, inclusiv o mare parte din Aparatul Central.

Restructurarile se vor face in urma unor hotarari de Guvern.

Angajatii din MAI care vor fi disponibilizati nu vor primi salarii compensatorii, intrucat situatia economica nu o permite. Acestia vor avea parte de aceleasi ajutoare sociale ca orice angajat care isi pierde locul de munca. Totusi, cei care urmeaza sa fie disponibilizati vor beneficia de cursuri de reconversie profesionala.

Traian Igas si sefii de structuri din MAI au fost audiati pe 8 iunie in cadrul Comisiei de aparare a Camerei Deputatilor, in legatura cu scandalul in care a fost implicat fostul secretar general al institutiei Laurentiu Mironescu, dar si in legatura cu norma de hrana, cu restructurarea ministerului si cu aderarea la Spatiul Schengen.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat