AJOFM Buzau organizeaza bursa locurilor de munca pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului


In data de 8 iulie 2011, AJOFM Buzau organizeaza, la cererea pietei muncii, o bursa a locurilor de munca pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie a copilului.

Bursa se va desfasura in urmatoarele locatii:
- Agentia Locala Buzau, str. Crizantemelor, nr. 17, Buzau, tel: 0238/725258
- Agentia Locala Ramnicu Sarat, str. Plt. Torcanu, nr. 12 bis, Ramnicu Sarat, tel. 0238/562855Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat