La sfarsitul lunii iunie 2011 rata somajului in Bucuresti a fost de 1,99 la suta


Numarul total al somerilor indemnizati si neindemnizati din Bucuresti se ridica, la finele lunii iunie 2011, la 21.722 persopane, rata somajului fiind de 1,99%, conform datelor centralizate de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Totalul somerilor indemnizati era de 12.422, din care 6.521 femei, iar al absolventilor indemnizati de 446, din care 225 femei.

De la inceputul acestui an, la nivelul Capitalei, au fost incadrati in munca 11.241 someri si 223 absolventi, iar 206 someri au absolvit cursurile de calificare/recalificare organizate de AMOFM.

Populatia activa civila a Capitalei, este, potrivit AMOFM, de 1.090.500 persoane.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat