Programul de recrutare ONU 2011


Tinerii bine pregatiti, care isi doresc o cariera de functionar international in cadrul Organizatiei Natiunilor Unite, sunt incurajati sa participe la programul de recrutare nationala derulat de Secretariatul ONU in 2011 („United Nations National Competitive Recruitment Examination Programme”).

Programul se adreseaza tinerilor cu varsta pana in 32 de ani, care au cel putin o diploma universitara si vorbesc fluent limba engleza sau franceza. Perioada de inscrieri este 11 iulie - 10 septembrie 2011, iar domeniile in care vor putea fi sustinute examenele sunt: administratie, asistenta umanitara, informare publica si statistica.

Romania se numara printre tarile membre ONU eligibile in acest an pentru a participa la programul ONU de recrutare nationala. Alte state participante la acest program in 2011 sunt: Afganistan, Algeria, Andorra, Angola, Antigua si Barbuda, Arabia Saudita, Australia, Austria, Belgia, Bhutan, Brazilia, Brunei Darussalam, Burkina Faso, Comoros, Costa Rica, Cipru, Danemarca, Republica Dominicana, DR Congo, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Franta, Finlanda, fosta Republica iugoslava a Macedoniei, Gambia, Georgia, Germania, Grecia, Grenada, Guinea-Bissau, Insulele Marshall, Israel, Italia, Japonia, Kazakhstan, Kiribati, Kyrgyzstan, Lesotho, Liberia, Liechtenstein, Lituania, Marea Britanie, Mexic, Monaco, Muntenegru, Mozambic, Namibia, Noua Zeelanda, Nicaragua, Norvegia, Olanda, Pakistan, Palau, Paraguay, Polonia, Portugalia, Republica Coreea, Santa Lucia, Saint Vincent si Grenadine, Samoa, San Marino, Slovacia, Slovenia, Spania, Statele Unite ale Americii, Swaziland, Suedia, Siria, Togo, Tonga, Turcia, Tuvalu, Ungaria, Uruguay.

Mai multe informatii despre acest program se pot obtine accesand:

Romania a mai participat la un astfel de program de recrutare pentru Secretariatul Natiunilor Unite in anul 1997.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat