Inspectia Muncii: Angajatorii pot testa noua versiune ReviSal


Incepand cu data de 1 august 2011, Inspectia Muncii pune la dispozitia angajatorilor care doresc sa testeze versiunea de evaluare a aplicatiei informatice Revisal, actualizata in conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr. 500/2011, urmatoarele:

- Revisal.5.0.evaluare (pentru Windows XP / Vista / 7)
- Ghid de instalare si utilizare (format .pdf - Portable Document Format)

Versiunea de evaluare a aplicatiei Revisal permite:
- preluarea datelor aferente registrului din versiunea anterioara a aplicatiei Revisal, care trebuie sa fie actualizata cu toate patch-urile publicate;
- adaugarea, modificarea si corectarea datelor din registru in conformitate cu prevederile H.G. 500/2011;
- validarea registrului generat din aplicatii proprii de gestiune a salariatilor, altele decat Revisal, conform specificatiilor publicate anterior pe site-ul Inspectiei Muncii.

IMPORTANT! Avand in vedere scopul enuntat, versiunea Revisal.5.0.evaluare nu va avea disponibila functionalitatea de generare si transmitere a registrului!

Precizam ca, pana la momentul publicarii versiunii finale a noii aplicatii Revisal, transmiterea registrului in format electronic catre inspectoratul teritorial de munca se va realiza utilizand versiunea curenta a aplicatiei Revisal (v2.0.6)

Etapa de testare si evaluare se va desfasura in perioada 1 august 2011 - 8 august 2011, iar propunerile si observatiile dumneavoastra pot fi transmise in acest interval, pe adresa de e-mail: propuneri.registru@inspectiamuncii.ro.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat