Decrete prezidentiale. Sulfina Barbu este noul ministru al muncii


Decrete semnate de presedintele Romaniei, Traian Basescu in data de 16 septembrie 2011

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat vineri, 16 septembrie 2011, Decretul pentru revocarea din functia de ministru al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale a domnului Laurentiu Sebastian Lazaroiu.

De asemenea, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a semnat vineri, 16 septembrie a.c., Decretul pentru numirea doamnei Sulfina Barbu in functia de ministru al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

Ceremonia de depunere a juramantului de investitura in functia de ministru al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale de catre doamna Sulfina Barbu va avea loc in cursul zilei de luni, 19 septembrie a.c., dupa publicarea decretelor in Monitorul Oficial al Romaniei.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat