Rezultate preliminare la data de 16.09.2011 privind organizarea Bursei locurilor de munca pentru absolventi din 23.09.2011


Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza, in data de 23 septembrie 2011, Bursa locurilor de munca pentru absolventi, ce se va desfasura la nivelul tuturor agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca, respectiv 86 agentii locale si puncte de lucru.

Pana la aceasta data, au fost contactati 14.280 de agenti economici, din care si-au anuntat participarea 1.031 de agenti economici.
Cele mai multe oferte sunt in : Bucuresti, Dambovita, Iasi , Arad si Timis.
Principalele ramuri de activitate aferente locurilor de munca puse la dispozitie sunt: fabricare articolelor de imbracaminte ; activitati de asigurari, reasigurari si ale fondurilor de pensii ; comert cu amanuntul ; constructii de cladiri ; activitati de investigatie si protectie ;activitati de servicii.
Angajatorii cauta absolventi fara studii superioare cu precadere in urmatoarele meserii :
confectioner asamblor articole textile, operator confectioner imbracaminte ; agent asigurari ; agent paza ; agent vanzari ; figuranti film ; zidar ; dulgher.

Principalele meserii ce se regasesc in ofertele angajatorilor pentru absolventii de studii superioare sunt : agenti asigurari, consilier vanzari, inspector asigurari, manager, consultant financiar si economist ; ingineri in diferite ramuri de activitate.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat