Valoarea tichetelor de masa si de cresa pentru semestrul II al anului 2011


In Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 697 din 1 octombrie 2011 au fost publicate Ordinele Ministrului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale nr. 2204 si 2205 din 28 septembrie 2011 privind stabilirea valorii sumei lunare indexate care se acorda sub forma de tichete de cresa , respectiv tichete de masa pentru semestrul II al anului 2011.

Din luna octombrie, valoarea sumei lunare indexate care se acorda sub forma de tichete de cresa, stabilita potrivit Legii nr.193/2006 privind acordarea tichetelor cadou si de cresa, este de 370 lei.

Valoarea unui tichet de masa va ramane stabila, la suma de 9 lei.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat