Codul muncii ar putea fi din nou modificat. Vezi cele 40 de articole vizate!


Dupa ce, in data de 28 septembrie 2011, Senatul a adoptat tacit o propunere legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr. 53/2003 - Codul muncii, cu modificarile si completarile ulterioare, informarea publica fiind facuta in cadrul sedintei din 5 octombrie 2011.

Ulterior propunerea legislativa a fost inaintata Camerei Deputatilor - forul decizional in aceasta situatie, astazi a aparut si o prima varianta a modificarilor propuse pentru cele 40 de articole.

Modificarile propuse pentru cele 40 de articole pot fi consultate in documentul atasat: >>>>>Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat