Bucuresti, 27 martie 2012: Bursa locurilor de munca in domeniul constructiilor


Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca impreuna cu Casa de Meserii a Constructorilor organizeaza in data de 27 martie 2012 o bursa a locurilor de munca pentru persoane in cautarea unui loc de munca din/in domeniul constructiilor

Actiunea face parte din proiectul "Centre PICAS - Puncte de Informare, Consiliere si Asistenta Specializata pentru somerii si persoanele in cautarea unui loc de munca din sectorul de constructii " .


Actiunea se va desfasura in Bucuresti,la Palatul Copiilor, ora 09.00.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat