Vezi cati salariati activi sunt inregistrati!


In urma numeroaselor solicitari adresate de presa Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, facem urmatoarele precizari:

Numarul de contracte active la aceasta data (pentru care se platesc contributii la sistemul de asigurari sociale) este de 5.377.861.

Numarul de salariati activi (persoane fizice) este de 4.962.178.

Diferenta dintre numarul de salariati si numarul de contracte active este data de faptul ca unii salariati au mai multe contracte de munca.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat