ANOFM organizeaza Bursa Generala a Locurilor de Munca in data de 27 aprilie 2012


Organizarea bursei locurilor de munca, masura activa destinata corelarii cererii si ofertei de forta de munca este una din masurile active de combatere a somajului care va fi mereu in atentia Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

In acest an, Bursa Generala a locurilor de munca se va desfasura, la nivel national, in data de 27 aprilie 2012. Evenimentul se va desfasura in toate judetele tarii si in Municipiul Bucuresti.

Obiectivul principal al acestui eveniment il constituie cresterea gradului de ocupare, prin intalnirea directa a cererii cu oferta de locuri de munca, in conditiile unei concurente loiale si transparente, care sa permita realizarea unui echilibru intre acestea in timpul cel mai scurt.


BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau in ultima instanta, sa se (re)orienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati mai mari de angajare pe termen mediu si lung.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat