Ministrul Muncii reprezinta Romania la Conferinta Internationala a Muncii


Ministrul muncii, familiei si protectiei sociale, Mariana Campeanu va participa in perioada 11-12 iunie 2012, la Geneva, la cea de-a 101-a sesiune a Conferintei Internationale a Muncii.

Peste 5000 de delegati din cele 185 de state membre ale Organizatiei Internationale a Muncii participa la cea de-a 101-a Conferinta. Fiecare stat este reprezentat de catre doi delegati guvernamentali, un delegat din partea sindicatelor si un delegat din partea patronatelor, insotiti de consilieri.

Cu acest prilej, ministrul muncii, familiei si protectiei sociale va participa la sesiunea plenara a Conferintei si va sustine o interventie in plen cu privire la prioritatile Guvernului Romaniei, implementarea de reforme structurale, in contextul promovarii muncii decente care ofera posibilitatea reducerii saraciei si a inegalitatilor.Servicii pentru Angajatori

Indiferent de marimea sau obiectul de activitate, uneori, companiile au nevoie si de ajutorul unor specialisti in dreptul muncii. Confruntarea cu probleme care decurg raporturile de munca cu salariatii, in special cele privitoare la incheierea, modificarea, suspendarea sau incetarea acestora, poate provoca pierderi financiare daca nu sunt abordate in mod corespunzator.
Sunt Angajator

Servicii pentru Salariati

Pentru multi salariati, drepturile legale si cele care decurg din contractul de munca (individual sau colectiv) sunt ingradite sau limitate in mod netemeinic, uneori abuziv, de catre cei care sunt obligati sa le respecte si, implicit, sa le acorde integral. Daca sunteti implicat intr-un conflict sau litigiu de munca, apelarea la un speciaslit, cel putin, va reduce stresul dvs.
Sunt Salariat